Virago (90 tablete)

118.47lei

Cod Produs: CV0117. Categorie: . Etichete: , .

Descriere Produs

Buzele dumneavoastră sunt afectate uneori de herpes?
Aţi încercat deja tot felul de unguente şi tot reapare?
Aţi avut şi alte infecţii – virale, bacteriene sau fungice – de-a lungul anilor?
Care este soluţia?
Plantele care, pe de o parte, contribuie la funcţionarea optimă a sistemului imunitar (sistemul de apărare al organismului nostru, care, dacă funcţionează normal, neutralizează efectele agenţilor patogeni), şi, pe de altă parte, au proprietăţi antibacteriene şi antivirale.

Sistemul imunitar are un rol esenţial în apărarea orga­nismului faţă de diferite bo­li. Unele componente din sân­ge şi din sistemul limfatic au rolul de a alarma organismul în cazul în care depistează substanţe străine organismului sau celule bolnave (degenera­te). Atunci, dacă sistemul imu­nitar funcţionează normal, or­ganismul se poate autoapăra, distrugând eventualii intruşi.
Există anumite substan­ţe active care stimulează sis­temul imunitar şi protejează organismul uman împotriva bacteriilor şi virusurilor.

Virago contine Frunze de Maslin

Măslinul este cunoscut de foarte multă vreme, fiind menţionat pentru prima dată în Biblie, apoi în Noul Testament, unde era numit “copacul vieţii”. În practică însă, egiptenii au fost cei care au utilizat prima dată frunzele măslinului, din care au extras uleiuri utilizate la mumificarea regilor lor. Mai târziu, diferitele culturi au considerat că măslinul poate fi mai bine utilizat pentru viaţă decât pentru moarte. Primele referiri “medicale” datază din 1854, când frunzele de măslin s­au folosit pentru combaterea febrei şi a malariei.
Decenii mai târziu, oamenii de ştiinţă au izolat din frunzele măslinului o seamă de fito-nutrienţi, cum ar fi: polifenoli, flavonoide, flavonoli, carotenoide, oleuropeină ş.a. S-a constatat că oleuropeina combate oboseala cronică şi este energizant.
Unii fitonutrienţi din compoziţie stimulează producerea de enzime care conferă organismului uman rezistenţă împotriva unor agenţi carcinogeni. Alte substanţe biologic-active au efect antioxidant, prevenind formarea de radicali liberi nocivi şi încetinind procesele de îmbătrânire .
Lizina este un aminoacid care poate fi găsit în componenţa a numeroase enzime. Pentru a se înmulţi, virusul herpetic are nevoie de arginină pentru sinteza unei anumite enzime. Deoarece lizina se poate fixa în locul argininei, împiedică înmulţirea, respectiv răspândirea virusului herpetic.

Virago contine Echinacea

Echinacea este una din cele mai cunoscute plante care stimulează sistemul imunitar al organismului. Fortifică sistemul imunitar mai ales împotriva agenţilor patogeni prin stimularea formării celulelor T. Conţine unele din cele mai eficiente substanţe active pentru combaterea infecţiilor virale şi bacteriene.
Cat’s claw (gheara mâţei) este o altă plantă cu proprietăţi benefice pentru sănătate, originară din regiunile tropicale ale Americii de Sud. Are o tradiţie îndelungată în medicina populară, triburile din Peru utilizându-le de peste 2000 de ani pentru menţinerea stării de sănătate.
Cats claw conţine numeroase substanţe biologic-active cu acţiuni benefice: antioxidanţi care împiedică acţiunea distructivă a radicalilor liberi; substanţe antiinfamatoare; alcaloizi care cresc acţiunea limfocitelor împotriva agenţilor patogeni. Este utilizată ca adjuvant al tratamentului medicamentos specific în: artrite, astm bronşic, ulcer gastric, diabet, infecţii virale, tulburări menstruale, convalescenţă, debilitate şi pentru stimularea sistemului irnunitar, în general.
Zincul este componenta a numeroase enzime care intervin în diferite procese metabolice. Are un rol important în fortificarea sistemul imunitar prin creşterea capacităţii de apărare a organismului.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Virago (90 tablete)”