Back to Antioxidanti

Protect 4 Life (90 tablete)

41.03lei

Cod Produs: FL0024. Categorie: . Etichetă: .

Descriere Produs

Continutul produsului Mega Protect 4 Life cuprinde pe langa antioxidanti beta carotenul, vitaminele E si C, seleniul si extractul de Ginkgo Biloba (de data aceasta sub forma de extract standardizat in concentratie crescuta) si alti componeti despre care ne vom referi in continuare. Lycopen-ul este cel mai puternic antioxid; ce protejeaza aparatul cardiovascular, imbunatateste functiile metabolice la varstnici si este necesar tuturor celor expusi indelung la actiunea radiatiilor solare, vegetarienilor precum si celor cu imunitate scazuta. Glutationul redus este unul din componentii esentiali ai ciclului de eliminare a oxidantilor, concentratia acestuia in celula trebuind mentinuta la o valoare constanta.

L-cisteina este un aminoacid care este necesar sintezei de glutation, fiind un factor important in detoxifiere la fumatori, alcoolici si la cei expusi la substante poluante.

Coenzima Q este un component asupra caruia nu vom insista, fiind descris larg in publicatiile noastre, avand efect antioxidant important, cu actiune la nivelul membranelor celulare.

Mineralele din compozitie (zincul si magneziul) sunt recunoscute pentru efectele lor de stimulare a imunitatii si de suprimare a starilor de oboseala.

Acidul alfa-lipoic si extractele de ceai verde si afine completeaza compozitia produsului avand efecte benefice pentru eliminarea toxinelor acumulate de un organism expus zilnic la un intens stres extern.

Nu se poate sa nu insistam asupra extractului de Ginkgo Biloba care, pe langa efectul antioxidant, are si numeroase alte actiuni benefice: imbunatateste memoria si atentia chiar la cei afectati de boala Alzheimer, amelioreaza deficientele de auz, are efecte vasoactive, crescand fluxul sangvin la cei cu circulatia periferica deficitara si creste performanta sexuala la cei cu impotenta.

Folosind produsul Mega Protect 4 Life, care mentine elasticitatea vaselor, intareste membrana celulelor sangvine si evita instalarea aterosclerozei, se pot intarzia efectele nedorite ale imbatranirii. Toate acestea vor ajuta la prevenirea bolilor canceroase, precum si la imbunatatirea calitatii vietii.

DOUA TABLETE CONTINE

Beta caroten ………………………………10 mg,
Retinol …………………………………….1 ,5 mg
Lycopene complex……………………….. 5 mg
Vitamina C (ester poliascorbat) ……100 mg
Ascorbil palmitat ……………………….100 mg
Tocoferol complex …………………….100 UI
Seleniu (seleniumetionina)…………… 50 mcg
Zinc (succinat) ……………………………..8 mg
Mangan (gluconat)………………………. 2 mg
Coenzima Q 10 ………………………….10 mg
L cisteina ………………………………..100 mg
L glutation (redus) ………………………10 mg
Acid alfelipoic ………………………..100 mcg
Gingko Biloba
(24% flavonoglicoziode standard)….. 20mg
Extract de ceai verde (20% polifenol). 1 5 mg
Extract de afine (25% antocianine)….. 5 mg

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Protect 4 Life (90 tablete)”