Back to Antioxidanti

Coenzima Q10 (90 capsule)

83.60lei

Descriere Produs

Coenzima Q10 – Catalizator celular

Coenzima Q10 este o substanţă indispensabilă asigurării energiei necesare celulelor, notată uzual CoQ10 sau CoQ10, este o substanţă cu specific vitaminic. Este asemănătoare vitaminei E, dar are un efect antioxidant mai puternic decât aceasta. Poate fi considerată un fel de catalizator care accelerează procesele biochimice în direcţia favorabilă. Coenzima Q10 este indispensabilă pentru desfăşurarea neperturbată a proceselor biochimice şi pentru buna funcţionare a organismului.

CoQ10 si-a dovedit proprietati terapeutice in afectiunile cardiovasculare, in special in insuficienta cardiaca, precum si in cancer, scleroza multipla si afectiunile periodontale, dar si pentru fortificarea sistemului imunitar si refacerea energiei si recuperarea rapida dupa efortul fizic. Poate fi administrata in asociere cu alte medicamente (ex: beta-blocante) pentru contracararea efectelor nedorite in functionarea inimii, muschilor sau altor organe.

CoQ10 este prezenta in cantitati mici intr-o varietate de alimente ca uleiul de soia, sardinele, macroul si alunele; alimentele bogate in CoQ10 sunt: inima, ficatul, rinichii si carnea de bovine. CoQ10 ofera organismului energie si ajuta la functionarea inimii si ficatului.

Folosind Coenzima Q10 ajungeti la o capacitate de muncă, un elan şi o rapiditate care pot concura cu cele ale tinerilor.

CONTINE

Coenzima Q10 10.000 mcg
Beta-caroten 1000 UI
Vitamina E 10 UI
Seleniu 10 mcg

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Coenzima Q10 (90 capsule)”